Een Agile transitie van een hele organisatie:
verandering op individueel, team en
management niveau!

Agile transitie – Uit elk Agile onderzoek blijkt dat de cultuuromslag een van de grootste uitdagingen is om de transitie naar een Agile organisatie tot een succes te maken.

Agile Business Builders ondersteunt daarom niet alleen de implementatie van de filosofie en methoden. Wij richten ons ook en vooral op houding & gedrag, mensen in beweging krijgen en Agile leiderschap. En op de aansluiting bij het Agile werken van bijvoorbeeld Support afdelingen.

Onze Agile coaches hebben naast gedegen kennis van de implementatie van verschillende Agile methoden, tevens een achtergrond en ervaring in de zachte kant van transities.

Verander naar een flexibele organisatie

Agile transitie

Heeft jouw organisatie een overstap naar Agile werken gepland? Of loop je vast in de Agile transitie die al is ingezet? Onze Agile coaches zijn ervaren in het begeleiden van transities. De daadwerkelijke invulling van een transitie is sterk afhankelijk van de behoeften van de organisatie. Samen met onze coaches worden deze verzameld en vertaald naar een Transitie Backlog. Het gaat tenslotte om een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur. Onze interventies bestaan uit een afgewogen mix van Agile Transitie begeleiding door middel van Coaching, Leiderschap, Trainingen en Workshops, op management, team en individueel niveau.

Zorg voor draagvlak

Betrokken en gericht

Wij begrijpen dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt. Daarom betrekken we de professionals van de organisatie in het transitie traject en besteden we aandacht aan het management en de business. De ervaring leert namelijk dat een Agile transitie de hele organisatie raakt, al is dat in het begin niet altijd zichtbaar. De transitie zal zichtbaar versnellen wanneer management, business en IT een gezamenlijk ritme weten te vinden.

Benieuwd hoe wij dit doen? ->

“"Meer begeleiding en kijken naar hoe Agile de klant kan helpen en daarbij de juiste vorm vinden i.p.v. Agile strict toepassen."”

Angelina KemperProduct Owner Customer Engagement

Laten we brainstormen!

Vertel ons wat je in je koffie wilt en waar je naar op zoek bent.

Contact.

Benieuwd hoe je met Agile nog meer uit je organisatie en teams kan halen?
Stuur ons gerust een mailtje, kom eens langs of laat een bericht achter.

Locatie Aalsmeer

Thailandlaan 13
1432 DJ Aalsmeer
020 – 261 94 91