Terug

Agile Leiderschap

Agile gelooft in de kracht van teams en kent geen managers, maar inspirerende leiders. Deze leiders geloven dat, passend binnen de ambities van de organisatie,zelf organiserende teams mooie en ongekende resultaten kunnen bereiken. Door managers te leren hoe ze inspirerende leiders kunnen worden, ontstaan er krachtige teams en een wendbare organisatie. Hierdoor gaat de organisatie een mooie toekomst tegemoet.

Duur:
1 dag

Inhoud en doelgroep

Inhoud & doelgroep

Inspirerend leiderschap is een voorwaarde van Agile leiderschap.
De leidinggevende in een Agile organisatie vervult de rol van mentor, coach en adviseur. Hij of zij ondersteunt en faciliteert zodat het team kan excelleren.

In onze eendaagse workshop reiken wij management en directieleden tools aan, die het Agile leiderschap verder helpen ontwikkelen, zoals teammodellen, HR instrumenten en faciliterende leiderschapsstijlen. Er wordt aan de hand van praktijksituaties uitgelegd wat deze omslag precies voor het management en de rest van de organisatie betekent en wat de impact van Agile werken is.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de transitie naar een Agile organisatie en daar een leidende rol in speelt. Zoals directie, management, transitie managers, maar bijvoorbeeld ook voor Scrum Masters en Product Owners.

Heb je vragen?

Laten we brainstormen!

Vertel ons wat je in je koffie wilt en waar je naar op zoek bent.

Contact.

Benieuwd hoe je met Agile nog meer uit je organisatie en teams kan halen?
Stuur ons gerust een mailtje, kom eens langs of laat een bericht achter.

Locatie Aalsmeer

Zwarteweg 121,
1431 VL Aalsmeer
020 261 94 91