ABB is gespecialiseerd in agile teamvorming.

De implementatie van Agile kan alleen slagen wanneer de juiste teams worden gevormd. Om end-to-end te kunnen leveren is de combinatie van disciplines in elk team belangrijk. Maar het gaat verder dan dat. In een succesvol team zijn vaardigheden en competenties zo samengebracht, dat ze elkaar aanvullen.

Nu communiceren mensen met dezelfde drijfveren en competenties binnen één team ongetwijfeld makkelijk. Maar zonder afwijkende en aanvullende inzichten en vaardigheden, komt het team niet tot high performance.

ABB is gespecialiseerd in Agile Teamvorming en gebruikt hier een combinatie van verschillende teammodellen en methoden voor.

Agile teamvorming

Gezonde teamsamenwerking

ABB Team Dynamics

Om teams meer inzicht te geven in hun eigen team dynamiek heeft ABB op basis van het Lencioni model een assessment samengesteld toegespitst op Agile werken.

We brengen per team in kaart hoe zij scoren op de lagen van vertrouwen, confrontaties, betrokkenheid, het nemen van verantwoordelijkheid en resultaatgericht werken.

Meer informatie

Het beste resultaat

Drijfverentest

Om elkaar echt te leren kennen en te vertrouwen, is het van belang dat iedereen de drijfveren kent van zichzelf én de ander. Hierdoor worden verschillen in voorkeuren en communicatie duidelijk; miscommunicaties en aannames voorkomen.

ABB helpt teams te begrijpen waar de verschillen vandaan komen, waardoor de focus verschuift van wijzen en klagen naar saamhorigheid en team accountability.

Meer informatie

Herken en benut talent

Agile Team Scan en Personal Agility Scan

De Profilizer Methode maakt al 25 jaar talenten en mogelijkheden inzichtelijk: op individueel niveau, in werkrelaties tussen personen, binnen groepen, en van de gehele organisatie.
Deze inzichten zijn ontwikkeld vanuit een valide en betrouwbaar – wetenschappelijk gecertificeerd – meetinstrument, dat onder meer ingaat op veerkracht en gedrag van personen, relaties, groepen en organisaties.

De Personal Agility Scan en Agile Team Scan zijn hier onderdeel van. De eerste brengt de persoonlijke aanleg in een Agile omgeving in kaart; de tweede biedt inzicht in de samenstelling van teams.

Meer informatie

“Aandacht voor (scrum) proces en mens.
Die combinatie maakt dat er echt voortgang gemaakt kon worden en teams meer mature werden.”

Linn Musters Lead Agile Transitie

Laten we brainstormen!

Vertel ons wat je in je koffie wilt en waar je naar op zoek bent.

Contact.

Benieuwd hoe je met Agile nog meer uit je organisatie en teams kan halen?
Stuur ons gerust een mailtje, kom eens langs of laat een bericht achter.

Locatie Aalsmeer

Thailandlaan 13
1432 DJ Aalsmeer
020 261 94 91