Boost Agile teams naar échte zelforganisatie!

Agile Business Builders ondersteunt organisaties bij het vormen van nieuwe teams en het doorontwikkelen van bestaande teams.

Zelforganiserende Agile teams staan er niet van de ene op de andere dag. Om een volwassen zelforganiserend team te worden, moeten teamleden zelf verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen.

Waar nodig kan Agile Business Builders teams aanvullen met ervaren Agile professionals om de Agile transitie te versnellen.

Agile teamontwikkeling

Accountable Agile Teams

Teams en teamleden die daadwerkelijk handelen op wat zij waarnemen, verantwoording nemen en zichzelf en elkaar aanspreken, weten op dat moment het verschil te maken. Leiders en managers krijgen een veranderende rol en lead by example is nog nooit zo belangrijk geweest.

Wij ondersteunen organisaties en teams hierin op de volgende manieren:

Neem contact met ons op voor meer informatie
High performing

Agile teams

Met welke mensen start jij het avontuur naar een Agile organisatie? Of maakt je de slag naar Agile volwassenheid?
ABB is gespecialiseerd in Agile Teamvorming en in Agile Team Events. Hierdoor weet je zeker dat de juiste groep mensen een team vormt. De teamleden vullen elkaar aan in de Agile mindset en zijn high performing.

Meer weten?

“Gevoel dat deze coaches echt iets hebben bereikt op samenwerkingsgebied team, de vorige coach was vooral theoretisch onderlegd om het proces in te richten.”

Laten we brainstormen!

Vertel ons wat je in je koffie wilt en waar je naar op zoek bent.

Contact.

Benieuwd hoe je met Agile nog meer uit je organisatie en teams kan halen?
Stuur ons gerust een mailtje, kom eens langs of laat een bericht achter.

Locatie Aalsmeer

Thailandlaan 13
1432 DJ Aalsmeer
020 261 94 91