Een tekort aan kennis en vaardigheden bij de start van agile werken?

Of is het tijd om de organisatie naar een hoger Agile niveau te brengen met Agile staffing? ABB werkt met je samen zodat op het juiste moment de juiste Agile professionals kunnen worden ingezet.

Vertel ons wat je zoekt.

Op zoek naar een interim Agile professional? Agile Staffing

Agile Staffing – Of het nu gaat om een Agile Transitie Coördinator, Agile Coach, Scrum Master, Product Owner of Agile Programma Manager, ABB onderzoekt graag je behoefte en zorgt voor een passende invulling om de organisatie verder te helpen.

Vacature?
Gezocht: Scrum Masters & Agile Coaches

Vacature Scrum Master & vacature Agile Coach

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij ons team van Agile professionals versterken als Scrum Master of Agile Coach?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Scrum MasterVacature Agile Coach
Gezocht: Content Marketeer (stage)

Op zoek naar een inspirerende stageplek?

Wil jij stagelopen bij een sterk groeiende jonge- en dynamische organisatie op het gebied van Agile werken? Wil jij jouw marketingkennis daadwerkelijk toepassen in de praktijk en niet alleen maar een fictief onderzoek doen dat toch op de plank blijft liggen? Dan ben je bij Agile Business Builders op het juiste adres.

lees meer...

“Persoonlijk heb ik de begeleiding en het verandertraject als positief ervaren. De training in het kader van het verandertraject en als teamstart voor het nieuwe seizoen bedoeld, wordt op een informele basis gebracht en dat maakt de training erg leuk. Ik heb Karin ervaren als een energiek persoon met een positieve kijk op de zaken die er speelden. De meest merkbare verandering op de werkvloer is dat de klantgerichtheid en de onderlinge communicatie zijn verbeterd.”

Sylvia van UdenGemeente Rotterdam

Laten we brainstormen!

Vertel ons wat je in je koffie wilt en waar je naar op zoek bent.

Contact.

Benieuwd hoe je met Agile nog meer uit je organisatie en teams kan halen?
Stuur ons gerust een mailtje, kom eens langs of laat een bericht achter.

Locatie Aalsmeer

Thailandlaan 13
1432 DJ Aalsmeer
020 261 94 91